Ilmoittaudu maksuttomaan Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaariin

8.4.2014

Seminaarin tavoitteena on rakentaa paikallista yhteistyötä, koota verkostoja, kertoa hyvistä terveysliikunnan toimintatavoista sekä ideoida Ikäihmisten liikunnan kansallisen toimenpideohjelman ehdotusten toteuttamista.

Tervetuloa Ouluun Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaariin edistämään liian vähän liikkuvien ikäihmisten tasa-arvoisia mahdollisuuksia liikkua suositusten mukaisesti.

Aika: Tiistai 29.4.2014 klo 9.00–16.00

Paikka: Hotelli-ravintola Lasaretti (Kasarmintie 13, Oulu)

Maksuton seminaari on tarkoitettu ikäihmisten terveysliikunnan päättäjille, luottamus-henkilöille, liikunnan kehittäjille, ohjaajille, ikäihmisille ja vapaaehtoisille, jotka toimivat järjestöissä, liikunta-, sosiaali- ja terveys- sekä teknisessä toimessa että yksityissektorilla. Myös muut aiheista kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Seminaarin järjestää Ikäinstituutti yhteistyössä Pohjois-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

Ilmoittaudu tästä!

 

Lisätiedot: suunnittelija Laura Sormunen, 040 533 7099 tai laura.sormunen@ikainstituutti.fi

 

Vuonna 2014 Ikäihmisten liikunnan kansallinen toimenpideohjelma järjestää yhteistyössä aluehallinto-virastojen kanssa kuusi alueellista Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaaria. Toimenpideohjelman tavoitteena on lisätä parhaaseen tietoon ja hyviksi todettuihin käytäntöihin perustuvaa liikuntaneuvontaa ja -toimintaa sekä esteettömiä ja turvallisia liikkumisympäristöjä liian vähän liikkuville ikäihmisille. Voimaa vanhuuteen -ohjelman kohderyhmä (75+) laajenee ohjelman myötä uusiin elämänkulun taitekohtiin: eläkkeelle siirtyviin ja hoivan piirissä oleviin ikäihmisiin.