Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry piti kevätkokouksen

27.4.2012

Sammonkadun Liikuntatalossa 26.4.2012 pidetyssä kokouksessa oli paikalla 20 osanottajaa, joista 14 oli täysivaltaista jäsenjärjestöjen valitsemaa kokousedustajaa.

Avaussanat lausui PoPLi:n puheenjohtaja Seppo Sammelvuo. Avauksessaan Seppo esitteli päätösesitystä SLU:n ja SLUalueiden yhteiseksi johtamisjärjestelmäksi. Kokousta johti Virpiniemen Liikuntaopiston rehtori Pekka Hämäläinen.

Kokouksen aluksi luovutettiin Suomen Kuntoliikuntaliiton myöntämä Vuoden Liikuttajaseura -kunniamaininta Haukiputaan Heitolle. Kunniakirjaa oli seurasta vastaanottamassa Mauno Ukkola.

Seuratoiminnan ja lasten ja nuorten liikunnan toimintavuotta esitteli seuratoiminnan kehittämispäällikkö Juha Haajanen. Maakunta Liikkeelle -hankkeen toiminnasta kertoi hankkeen projektipäällikkö Juha Laukka. Aikusliikunnan toimintaa vuonna 2011 esitteli vs. aikuisliikuntapäällikkö Kari Heljasvaara.

Tilinpäätöslukemia esitteli PoPLi:n talouspäällikkö Leena Pohjanvälke. PoPLi:n taloudellinen tilanne pysyi hyvänä vuonna 2011. Talouden perustana oli veikkausvoittovaroista OKM:ltä saatu avustus. Muita tärkeitä tulonlähteitä olivat osanottomaksut, yhteistoimintasopimukset, Pohjois-Pohjanmaan liiton kehittämisavustus, eri hankeavustukset sekä toimisto- ja/tai taloushallinnon jäsenpalvelusopimukset. Vuoden 2011 tulos oli 29.282 euroa. Liikevaihto 2011 oli noin 650 000 euroa. PoPLi:lla oli vuoden 2011 loppuun mennessä jäseninä 139 urheiluseuraa, 12 valtakunnallista tai alueellista urheilu- ja liikuntajärjestöä, 16 kuntaa sekä kaksi säätiötä.

Kevätkokouksessa mm. hyväksyttiin toimintakertomus ja ja tilinpäätös vuodelta 2011 sekä päätettiin ehdollepanotoimikunnan nimeämisestä valmistelemaan syyskokouksen henkilövalintoja.

Vuoden 2011 toimintakertomus pdf-tiedostona

Vuoden Liikuttajaseura -kunniamainintaa vastaanottamassa Haukiputaan Heitosta Mauno Ukkola.
Puheenjohtaja Pekka Hämäläinen