Haukiputaan Heitolle Vuoden Liikuttajaseura -kunniamaininta

3.4.2012

Suomen Kuntoliikuntaliitto aloitti 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi perinteen, jossa palkitaan valtakunnallisesti yksi liikunta- tai urheiluseura aikuisten harrasteliikuntatoiminnasta vuosittain.

Vuoden Liikuttajaseura -tunnustus myönnetään liikunta- ja urheiluseuralle, joka toteuttaa laadukasta aikuisten terveyttä edistävää liikuntaa omassa lajitoiminnassaan. Tunnustuksen jakamisesta vastaa Suomen Kuntoliikuntaliitto yhteistyössä lajiliittojen ja SLU-aluejärjestöjen kanssa. Seurat hakevat tunnustusta vuoden vaihteeseen

Vuoden Liikuttajaseuralle myönnetään 1000 euron palkinto seuran aikuisten liikunnan kehittämiseen. Tunnustusta voivat hakea kaikki Suomen Kuntoliikuntaliiton jäsenliittojen ja jäsenalueitten liikunta- ja urheiluseurat.

Vuoden 2011 Liikuttajaseuraksi valittiin Turun Urheiluliiton Voimistelu- ja Liikuntajaosto. Tunnustus julkistettiin Kuntoliikuntaliiton seminaarissa 30.3. Kunniakirjamaininnat menivät Haukiputaan Heitolle ja Orimattilan Judoseuralle.

Perusteluista voi lukea: http://www.kunto.fi/urheiluseuroihin/vuoden-liikuttajaseura/

Suomen Kuntoliikuntaliitto ry on aikuisten liikunnan toimialajärjestö, jonka tehtävä on edistää kansalaisten liikunnallisesti aktiivista elämäntapaa ja tuottaa sen kautta saavutettavaa hyvinvointia ja terveyttä.