Sporttisaitti uudistui!

2.3.2012

Sporttisaitti on käynyt läpi muodonmuutoksen, joka koskee useita tuotteen osa-alueita. Sen lisäksi että Sporttisaitti näyttää nyt aiempaa paremmalta, tuo muutos tullessaan myös nipun uusia ominaisuuksia ja sovelluksia.

Sporttisaitti Kotisivut -tuote

Jos jo käytät Sporttisaitti Kotisivut -tuotetta, tulee käytössäsi oleva tuote muuntumaan Sporttisaitti Start -nimiseksi tuotteeksi. Keskeiset parannukset Sporttisaitti Kotisivuihin nähden tulevat olemaan vapaasti pääkäyttäjien hallinnoitavissa oleva jäsenluettelo, hajautettu päivitys ilman viiden käyttäjän rajoitusta sekä lukuisat uudet sovellukset. Muutos tullaan toteuttamaan lähiaikoina. Tiedotamme ajankohdasta vielä myöhemmin sähköpostilla tuotteen käyttäjiä.

Sporttisaitti tai Sporttisaitti + Lajipaketti

Jos jo käytät Sporttisaittia tai Sporttisaitti + Lajipaketti -tuotetta, voit jatkaa tuotteen käyttöä eivätkä muutokset edellytä sinulta mitään toimenpiteitä. Parhaan hyödyn saamiseksi kannattaisi kuitenkin siirtyä uusiin tuotteisiin, sillä kehitystyö tulee suuntautumaan jatkossa niihin.


Asiantuntijat tavoitettavissa entistä paremmin

Jatkossa saat meihin yhteyden entistä paremmin, mutta uudistetuilla tavoilla.

 

Sporttisaitti.com -sivustolta ja Sporttisaitin verkkotyöpöydältä löytyy Asiakaspalvelu-painike, jonka kautta tavoitat tiimin asiantuntijat. Aina paikalla ollessaan tiimi on tavoitettavissa välittömästi chatilla ja muulloinkin sähköpostilla. Kuvan painike on siis jatkossa paras yhteys, käy testaamassa! Tarvittaessa jatkoyhteydenpitoon käytetään edelleen myös puhelinta, jolloin hoidamme soittamisen asiakkaalle.


Sivuston keskitettyä hallinnointia Verkkotyöpöydän avulla

Keskeinen uutuus tuotteessa on Verkkotyöpöytä. Kyseessä on sivuston hallintaa helpottava ominaisuus, jonka kautta pääkäyttäjä pääsee nopeasti käsiksi kaikkiin verkkosivuston keskeisiin toimintoihin kuten jäsenluetteloon, jäsensivuille ja muokkaamaan kotisivuja. Lisäksi monet muut tehtävät, kuten omien tietojen muokkaaminen tai jäsentiedotteen lähettäminen onnistuvat Verkkotyöpöydän avulla nyt nopeammin kuin ennen.

Lisää sovelluksia käytössäsi

Sporttisaittiin oli aiemmin saatavissa joukko sovelluksia, joista osa oli erikseen tilattavia sekä maksullisia. Uudistetussa Sporttisaitissa kaikki sovellukset sisältyvät palveluun ilman erillistä veloitusta!

 

Ei enää kokeilua, käytä ilmaiseksi – Uudet tuoteversiot

 

Uudistettu Sporttisaitti käsittää neljä tuoteversiota, joista yksi on maksuton, mutta sisältää joitakin rajoituksia maksullisiin versioihin nähden.

 

Uusi Sporttisaitti ei sisällä vanhasta tuotteesta tuttuja erillisiä ulkoasuja joukkueille tai tapahtumille saman sivuston sisällä. Tämän sijaan ilmaisversioita voi perustaa haluamansa määrän ja laajentaa niitä seuran tai joukkueen tarpeiden mukaisiksi kokonaisuuksiksi.

Uudet sopimusehdot

Tuoteuudistuksen myötä käyttöehdot uudistuvat. Sporttisaitin käyttöehdot päivitetään www.sporttisaitti.com sivustolle.

 

Iloista talven jatkoa toivottelee,

 

Sporttisaitin tiimi