Työtä hyvässä seurassa -hankeen projektityöntekijäksi on valittu Riitta Ollila

4.11.2020

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n Työtä hyvässä seurassa -hankkeen uudeksi projektityöntekijäksi on valittu yhteisöpedagogi Riitta Ollila marraskuun alusta alkaen.

Riitta muutti Ouluun Kajaanista, jossa hän toimi aikaisemmin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piirissä järjestökoordinaattorina JärjestöKainuu 2.0 -hankkeessa. Sitä aikaisemmin hän on työskennellyt myös järjestöpuolella Kajaanissa erilaisissa kehittämistehtävissä, sekä nuorisotyössä ohjaajana ja toiminnanjohtajana Helsingin kaupungilla.   

”Olen työskennellyt työllisyydenhoitoon liittyvissä hankkeissa ennenkin, mutta uusi maantieteellinen alue ja uudet kuviot muutenkin tekevät tästä jännittävää ja huomaan, että paljon on sisäistettävää asiaa. Toisekseen tässä hankkeessa roolini on jälleen erilainen kuin aikaisemmissa tehtävissäni.”

Ollilan työtehtäviin hankkeessa kuuluvat mm. viestintä, palkkatukiasiat, kuntakokeiluyhteistyö, sekä työntekijäasiakkaiden kanssa työskentely.

"Odotan innolla tutustumista uusiin ihmisiin ja yhteistyökumppaneihin, sekä verkostoihin. Minuun voi ottaa reippaasti yhteyttä, missä vaan asiassa, joka mietityttää liikuntaseuroihin tai yhdistyksiin työllistämisessä.”

”Liikunta on minulle harrastus ja tykkään käydä lenkillä ja kuntosalilla. Potkunyrkkeily on kuitenkin ollut minulle se vuosia lähellä sydäntä olevin laji.”  

Tervetuloa Riitta!