Vielä on aikaa tilata Lumilyhty-arpoja ja tienata seuralle rahaa

28.10.2011

Uudistunut Lumilyhty-arpa on erinomainen keino toteuttaa seuran tai joukkueen unelma tai kattaa vaikkapa matkakustannuksia, salivuoroja ja varustehankintoja. Lumilyhty-arpojen myyntiaika kuluttajille jatkuu joulukuun loppuun saakka.

Uudistuneita Lumilyhty-arpoja myymällä Oulun Kärppien juniorijoukkueet haluavat kattaa kauden matkakustannuksia, suomalaiset taitoluistelijat kansainvälisten kilpailumatkojensa kuluja ja monet jalkapallojoukkueet yhteisiä varustehankintoja. Seurojen on mahdollisuus kertoa oma unelmansa jo myyntitilanteessa sitä varten tehdyillä erivärisillä unelma-julisteilla.

Lumilyhty on hyvä teko ja arpa samassa paketissa. Lumilyhdyn ilme on uudistunut. Nyt se on urheilullinen ja pitää sisällään lupauksen: “Arvan verran lähempänä unelmaa.”

Seura saa ilman palautusoikeutta hankkimistaan 5 euron arvoista itselleen 2,5 euroa verovapaasti. Jo nyt tilatuilla arvoilla seurat ja joukkueet ovat saamassa yli 750 miljoonaa euroa. SLU:n tavoitteena on saada toimijoiden käyttöön yli miljoona euroa.

“Hyvä teko on keskeisin asia arpajaisissa myös Taloustutkimuksen mukaan. Vaikka voitot ovat mittavia, Lumilyhty-arvan ostajan tärkein motiivi on tukea lasten ja nuorten liikuntaa ja paikallista urheiluseuraa. Seurapaita päällä vitosen Lumilyhty-arpaa myyvä juniori on vastustamaton myyntivaltti”, sanoo SLU:n viestintäjohtaja Eila Ruuskanen-Himma.
 
Lumilyhty tukee lasten ja nuorten liikuntaa edistävää seuratoimintaa. “Seurat ja joukkueet kattavat arpojen myynnillä konkreettisesti esimerkiksi omia matka- ja varustekulujaan. Lumilyhty on hyvä teko ja arpa samassa paketissa.”
 
Urheiluseurat myyvät vitosen Lumilyhty-arpoja ja saavat niistä jopa puolet omien unelmiensa saavuttamiseen. Myyviä seuroja on jo viisisataa eri puolilla Suomea. Paperisen Lumilyhty-arvan lisäksi on olemassa mobiiliarpa, jonka voi ostaa tekstiviestillä paikallista arpamyyjää odottaessasi. Myös mobiiliarvassa myyntiaika on 1.10.–31.12.2011.

Lumilyhdyn nettisivuilta www.lumilyhty.fi saa hyvin lisätietoa uudistuneesta Lumilyhdystä; tilaamisesta, voitoista, myyntimateriaaleista ja -vinkeistä.

Lähde Eila Ruuskanen-Himma, LUM 9/11, SLU.fi