PoPLin verkkokoulutukset seuroille

1.4.2020

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry järjestää seuroille maksuttomia verkkokoulutuksia kevään 2020 aikana.

Ilmoittautuneet saavat koulutuslinkin sähköpostiinsa viimeistään koulutuspäivänä. Kouluttajana toimii seurakehittäjä Juha Laukka. Ilmoittautuminen koulutuksiin tämän linkin kautta.
 
 • Ma 20.4. klo 18-19 Tähtiseuraksi
  Koulutuksessa käydään läpi, miten seura voi lähteä kehittämään toimintaansa kohti tähtiseurasertifikaattia. Koulutuksessa tutustutaan myös Tähtiseura -työkaluun ja -alustaan.
   
 • Ke 22.4. klo 18-19.30 Seuran toimintakäsikirja
  Koulutuksessa tutustutaan yleisiin toimintakäsikirjan sisältöihin sekä esimerkkeihin hyvistä käsikirjoista. Lisäksi pohditaan käsikirjaa seuran työvälineenä.
   
 • Pe 24.4. klo 18-20 Hyvä hallinto
  Hyvä hallinto -koulutus soveltuu esim. seurojen hallitusten jäsenille. Koulutuksessa käydään läpi hyvän hallintotavan mukaista toimintaa yhdistystoiminnan näkökulmasta sekä mitkä ovat hallituksen jäsenten vastuut ja seuran hallituksen rooli.
   
 • Ma 27.4. klo 18-19.30 Seuran valmennuslinjaus
  Olympiakomitea on tehnyt työkalun tueksi ja avuksi seuran oman valmennuslinjauksen työstämiseen. Koulutuksessa käydään läpi mitä kannattaa huomioida linjausta mietittäessä.
   
 • Ma 4.5. klo 18-19.30 Seuran varainhankinta
  Olympiakomitean uudessa koulutuskokonaisuudessa tuodaan ideoita ja käytänteitä varainhankintaan. Miten meidän seurassa voisimme toimia? Koulutus ei kuitenkaan anna yksityiskohtaista infoa esim. verotukseen liittyviin asioihin. PoPLi on organisoimassa verokseen liittyviin kysymyksiin erillistä seminaaria elokuulle.
   
 • To 14.5. klo 18-20 VOK1 Tervetuloa ohjaajaksi
  Koulutus on 1. tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus kaikille lasten ja nuorten valmentajille lajista riippumatta. Koulutus antaa perustason eväitä ryhmien hallintaan ja harjoittelun suunnitteluun.