PoPLin tilaisuudet peruttu ja toimitilat suljettu toistaiseksi

16.3.2020

PoPLin koulutukset ja tapahtumat on peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Nyt peruttavat tilaisuudet pyritään järjestämään etäyhteyksien välityksellä tai myöhemmin ensi syksynä.

Huhtikuun puolivälistä eteenpäin sovittujen tapahtumien osalta jatko mietitään epidemiatilanteen ja viranomaisten antamien ohjeiden mukaan.

Myös PoPLin toimitilat suljetaan ja jo tehdyt tilavaraukset perutaan. Koronan etenemisen välttämiseksi henkilökuntamme tekee mahdollisuuksien mukaan etätöitä. Olemme tavoitettavissa ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Mikäli sinulla on välttämätöntä asiaa toimistollemme, varmistathan, että olemme paikalla.

Muilta osin PoPLi noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön sekä ulkoministeriön linjauksia ja viranomaisten antamia ohjeita.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeet: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

 
Artikkelia muokattu 6.4.2020: Aiemmin ilmoitetun 13.4. sijaan PoPLin tilaisuudet ja toimitilat on suljettu toistaiseksi. Tilaisuudet pyritään järjestämään etäyhteyksien välityksellä tai myöhemmin ensi syksynä.