Oulun miekkailuseura sai alueellisen lasten ja nuorten Tähtiseurapalkinnon

16.12.2019

Oulun miekkailuseurassa on tehty aktiivisesti töitä, jotta kaikenikäisillä on mahdollisuus harrastaa seurassa.

Tähtiseurapalkinnolla Olympiakomitea ja energiayhtiö Gasum haluavat edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Tähtiseura-palkinnon saaja on seura, joka edistää esimerkillisellä tavalla lasten ja nuorten toimintaan. Oulun miekkailuseura on esimerkillisellä tavalla kehittänyt toimintaansa asteittain tarjoten harrastusta kaiken ikäisille huomioiden myös erityisryhmät toiminnassaan. Oulun miekkailuseura suoritti hyväksytysti viimeisimmän lasten ja nuorten Tähtiseura-auditointinsa 9.12.2019. 

Gasumin lahjoittama 1000 euron kannustuspalkinto luovutettiin Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n aluejohtajan Esko Hassisen toimesta Oulun miekkailuseuran puheenjohtajalle Marianne Hiltuselle la 14.12.2019 seuran salilla Alasintiellä.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma auttaa seuroja kehittämään sen itse valitsemia osa-alueita modernien työkalujen ja toimintatapojen avulla yhdessä muiden laatuseurojen kanssa. Yli 500 eri lajien urheiluseuraa kehittää toimintaansa Tähtiseura-ohjelman puitteissa.