Rimmin nuorten liikuntapäivässä suurtapahtuman tuntua

30.5.2011

Rimminkankaan koulun liikuntavastaavat järjestivät Hyrrä-tapahtuman uudelleen käyttöön otetulla Jyrkkäkosken upealla huvialueella perjantaina 27.5.2011.

Jyrkkäkosken huvialue, aurinko ja Rimminkankaan koulun nuoret. Koossa oli sopivat ainekset hyväksi liikuntatapahtumaksi. Rimminkankaan liikuntavastaavat olivat suunnitelleet koululleen tapahtuman, jossa varmasti riitti toimintaa jokaisen makuun. Jyrkkäkoskella sai kokeilla mm. ratsastusta, melontaa, skeittausta, frisbeegolfia, curlingia ja tanssipeliä. Paikalla oli myös Pudasjärven nuorten oma bändi White Nite, joka soitti ulkolavalla. Sisällä discossa Dj pyöritti levyjä, joten tanssihalukkaat saivat näyttää ”muuvsinsa” myös siellä.

Tapahtuma kesti aamukymmenestä yhteen iltapäivällä ja päivän aikana oli myös kenttäruokailu. Tarjolla oli maittavaa hernekeittoa ja sämpylää, päälle sai jopa kahvit. Nuoret aloittivat aamun reippailemalla yhdessä koululta Jyrkkäkoskelle, matkaa kertyi käveltäväksi n. 5km. Paluumatka taittui bussilla.

Allekirjoittanut nautti tunnelmasta täysin siemauksin ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että Rimmin liikuntavastaavat tekivät hienon suorituksen! Lisäksi koulun liikunnanopettaja Mikko Raappana näki varmasti vaivaa toteuttaessaan tapahtumaa yhdessä liikuntavastaavien kanssa.

Liikuntavastaavat koulutettiin Nuoren Suomen Järkkää Tapahtuma -koulutuksella Hyrrä Hankkeen kautta.

Liikuntaneuvoja Miia Määttä

Rimmin liikuntavastaavat Jyrkkäkoskella
Jussi Ylilehto ja Väinö Niemi ohjasivat skeitti-pistettä
Melontapiste