Mika Penttilä jatkaa PoPLin puheenjohtajana

28.11.2019

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PoPLi) ry:n syyskokouksessa 27.11.2019 valittiin hallituksen jäseniä ja hyväksyttiin talous- ja toimintasuunnitelma.

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä jatkaa PoPLin puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta. Penttilä on toiminut puheenjohtajana vuoden 2019. Myös erovuorossa olleet hallituksen jäsenet Hannu Karstunen ja Pauli Miettinen valittiin jatkokaudelle. Uudeksi varajäseneksi valittiin Suomen vammaisurheilu ja -liikunnan pohjoisen alueen yhdyshenkilö Sari Kuivas (Oulu).

Hallituksen muodostavat puheenjohtaja, kuusi jäsentä ja yksi varajäsen. Hallituksen jäsenet ovat Eeva-Leena Ylimäki (Oulun Voimisteluseura), Ari Pikkuaho (Oulun Uinti), Hannu Karstunen (Haapaveden Latu), Pauli Miettinen (FC PaKa, Kuusamo), Anu Haataja (Dance Sport Club, Oulu) ja Kaisu Kaikkonen (ODL Liikuntaklinikka, Oulu).

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toimiva liikunnan ja urheilun palvelujärjestö. PoPLi auttaa ja tukee muita maakunnassa toimivia urheilu- ja liikuntajärjestöjä ja toimii alan keskeisenä kehittäjänä ja vaikuttajana.

PoPLin puheenjohtaja Mika Penttilä