Kiitetään seuratoimijoita!

12.11.2019

Vapaaehtoiset seuratoimijat antavat aimo siivun vapaa-ajastaan, jotta niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin saisivat harrastaa ja kilpailla seuroissa. Seurasydän-kampanjassa kiitetään marraskuussa kaikkia heitä.

Urheiluseurojen toiminnan ytimessä on innostus yhteistä lajia kohtaan. Seuroissa on mieletön määrä osaavia ja sitoutuneita toimijoita, jotka toiminnallaan edesauttavat harrastusmahdollisuuksia, pyörittävät seura-arkea ja vievät lajia eteenpäin.

Olympiakomitean mukaan seuratoiminta on Suomen suurin vapaaehtoistyön muoto, jonka parissa toimii jopa 850 000 ihmistä. Jokainen valmentaja, talkoolainen, huoltaja ja luottamushenkilö on kiitoksensa ansainnut.

Kuka on vuoden vapaaehtoinen seuratoimija?

Nyt on hyvä tilaisuus kiittää oman seurasi vapaaehtoisia seuratoimijoita! Jaa kiitoksesi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kiitosseuratoimija ja #seurasydän.

#Kiitosseuratoimija-tunnisteella jaetuista julkisista postauksista Suomen Olympiakomitea ja OP valitsevat vuoden vapaaehtoisen seuratoimijan. Vuoden vapaaehtoinen seuratoimija palkitaan vapaaehtoisten päivänä 5.12. ja hän saa seuralleen 3000 euron stipendin.

Lisää aiheesta Olympiakomitean verkkosivuilla.