PoPLi:n kevätkokous

5.5.2011

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 4.5.2011

Sammonkadun Liikuntatalossa pidetyssä kokouksessa oli paikalla 21 osanottajaa, joista 13 oli täysivaltaista jäsenjärjestöjen valitsemaa kokousedustajaa.

Avaussanat lausui PoPLi:n puheenjohtaja Seppo Sammelvuo. Kokousta johti Lentopalloseura Etta ry:n puheenjohtaja Pentti Uusi-Illikainen. Seuratoiminnan ja lasten ja nuorten liikunnan toimintavuotta esitteli seuratoiminnan kehittämispäällikkö Juha Haajanen. Maakunta Liikkeelle -hankkeen toiminnasta kertoi hankkeen projektipäällikkö Juha Laukka.

Tilinpäätöslukemia esitteli PoPLi:n aluejohtaja Esko Hassinen. PoPLi:n taloudellinen tilanne pysyi hyvänä vuonna 2010. Talouden perustana oli valtion avustus. Muita tärkeitä tulonlähteitä olivat osanottomaksut, yhteistoimintasopimukset, Pohjois-Pohjanmaan liiton kehittämisavustus, eri hankeavustukset sekä toimisto- ja/tai taloushallinnon jäsenpalvelusopimukset. Liikevaihto 2010 oli 622 000 euroa. PoPLi:lla oli vuoden 2010 loppuun mennessä jäseninä 138 urheiluseuraa, 12 valtakunnallista ja aluejärjestöä sekä 16 kuntaa.

Kevätkokouksessa mm. hyväksyttiin toimintakertomus ja ja tilinpäätös vuodelta 2010 sekä päätettiin ehdollepanotoimikunnan nimeämisestä valmistelemaan syyskokouksen henkilövalintoja.

Vuoden 2010 toimintakertomus pdf-tiedostona

 

Seppo Sammelvuo
Pentti Uusi-Illikainen
Juha Haajanen
Juha Laukka
Esko Hassinen