PoPLilla lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän paikka auki!

15.5.2019

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lasten ja nuorten liikunnan kehittäjää.

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän tehtävänä on edistää lasten ja nuorten liikuntatoimintaa, kouluttaa toimijoita ja vastata Liikkuva opiskelu -ohjelman toimivuudesta, kerhotoiminnan kehittämisestä ja liikuntatapahtumien toteutuksesta yhteistyössä alueen koulujen, päiväkotien ja seurojen sekä kuntien ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää liikunta- tai kasvatusalan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme liikunta-alan työkokemusta, yhteistyötaitoja ja esiintymiskykyä. Toivomme myös rohkeaa asennetta kehittää ja esittää uusia näkemyksiä lasten ja nuorten liikuttamiseksi. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjän tehtävä tarjoaa monipuolisen ja itsenäisen työkentän. PoPLi on innostava työyhteisö, joka auttaa ja tukee tavoitteiden saavuttamisessa. Tulokset raportoidaan aluejohtajalle.

Tehtävä täytetään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Hakemukset ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera sähköpostilla perjantaihin 31.5.2019 klo 16.00 mennessä: esko.hassinen@popli.fi.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Esko Hassinen, p. 0400 364642.

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toimiva liikunnan ja urheilun aluejärjestö. PoPLi auttaa ja tukee muita maakunnassa toimivia urheilu- ja liikuntajärjestöjä ja toimii alan keskeisenä kehittäjänä ja vaikuttajana.