Mika Penttilästä PoPLin uusi puheenjohtaja

29.11.2018

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu (PoPLi) ry:n syyskokouksessa 28.11.2018 valittiin uusi hallitus ja hyväksyttiin talous- ja toimintasuunnitelma.

PoPLin uusien sääntöjen mukaan hallituksen koko muuttuu ensi vuoden alusta, joten koko nykyinen hallitus oli erovuorossa. Kaudella 2019–2020 hallituksen muodostavat puheenjohtaja, kuusi jäsentä ja yksi varajäsen.

Puheenjohtajaksi valittiin Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä. Muut hallituksen jäsenet ovat Eeva-Leena Ylimäki (Oulun Voimisteluseura), Ari Pikkuaho (Oulun Uinti), Hannu Karstunen (Haapaveden Latu), Pauli Miettinen (FC PaKa, Kuusamo), Anu Haataja (Dance Sport Club, Oulu) ja Kaisu Kaikkonen (ODL Liikuntaklinikka, Oulu). Varajäsenenä toimii Ville Luotola (Tervarit Juniorit, Oulu).

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry on Pohjois-Pohjanmaan maakunnan alueella toimiva liikunnan ja urheilun palvelujärjestö. PoPLi auttaa ja tukee muita maakunnassa toimivia urheilu- ja liikuntajärjestöjä ja toimii alan keskeisenä kehittäjänä ja vaikuttajana.