Liikkuva koulu -kehittämisavustusten haku 22.1. – 9.3.2018

29.1.2018

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on julistanut haettavaksi valtionavustukset Liikkuva koulu -toiminnan kehittämiseksi. Kehittämisavustusta voivat hakea kunnat, kuntayhtymät ja yksityiset koulutuksen järjestäjät peruskouluihin kohdentuvaan toimintaan.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on julistanut haettavaksi valtionavustukset hallitusohjelman (2015) kärkihankkeen ”Uudet oppimisympäristöt ja digitaaliset materiaalit peruskouluihin” toimenpiteen ”Liikutaan tunti päivässä laajentamalla Liikkuva koulu -hanke valtakunnalliseksi” toimeenpanoon lukuvuodelle 2017 - 2018. Kehittämisavustusta voivat hakea kunnat, kuntayhtymät ja yksityiset koulutuksen järjestäjät peruskouluihin kohdentuvaan toimintaan. Avustuksia voivat hakea sekä uudet hankkeet että aiemmin käynnistyneet jatkohankkeet. Hakuohjeet löytyvät täältä. Hakemukset toimitetaan aluehallinnon sähköisen asiointipalvelun kautta aluehallintovirastoille.

Liikunnan aluejärjestöt tarjoavat mentorointiapua hakemuksen sisältöjen suunnitteluun. Lisätietoja lasten ja nuorten liikunnan vastaavalta Mari Pataselta mari.patanen@popli.fi / p. 040 720 7960