Osallisuutta kokemusliikunnasta -työpajat myös Raahessa

4.12.2017

NOVA-hanke järjestää kaksi kokemusliikuntaan ja matalan kynnyksen liikuntatoimintaan liittyvää työpajaa Raahessa tammikuussa.

Miten voisimme kehittää urheiluseurojen, yhdistysten, kuntien ja yhteisöjen matalan kynnyksen liikuntatoimintaa? Kuinka tarjota nuorille mahdollisuuksia liikkua höntsäillen, nuorten omista tarpeista lähtien ja ilman sitoutumispakkoa? Onko sinulla idea tai toimintamalli, kuinka lisätä nuorten osallisuutta ja liikettä arkeen?

Tervetuloa osallistumaan Osallisuutta kokemusliikunnasta: startteja matalan kynnyksen liikuntatoimintaan -työpajoihin, joissa tutustutaan kokemusliikuntaan, kuullaan käytännön esimerkkejä ja ideoidaan matalan kynnyksen liikuntatoimintaa Raahen seudulla. Kahden työpajan aikana on mahdollista saada sparrausta myös omaan toimintaan ja työstää ideoista käytännön kokeiluihin tähtääviä projektisuunnitelmia.

Työpajat ovat avoimia kaikille matalan kynnyksen liikuntatoiminnasta kiinnostuneille. Erityisesti mukaan toivotaan seurojen ja yhdistysten väkeä sekä kuntatoimijoita. Voit osallistua halutessasi vain toiseen työpajaan, mutta parhaiten saat hyödyn irti osallistumalla molempiin.

Työpajojen teemat ja ajankohdat:

  • Työpaja I: Osallisuutta kokemusliikunnasta (ma 15.1.2018 klo 17.30-20.00)
  • Työpaja II: Kokemusliikunnan ideoista käytännön kokeiluihin (ti 30.1.2018 klo 17.30-20.30)

Työpajat toteuttaa NOVA-hanke yhdessä Raahen kaupungin Hanketoiminnan ja kehittämisen yksikön ja Liikuntatoimen kanssa. 

 

Ohjelma ja ilmoittautuminen

 

Tervetuloa ideoimaan ja kehittämään matalan kynnyksen liikuntatoimintaa!