Kysely kunnille ja järjestöille matalan kynnyksen liikuntatoiminnasta

25.8.2017

NOVA-hankkeessa selvitetään elo-syyskuun aikana Pohjois-Pohjanmaan kuntien sekä hyvinvointi- ja nuorten palveluja tuottavien järjestöjen tilannetta ja yhteistyötarpeita nuorille kohdennetun matalan kynnyksen liikuntatoiminnan järjestämisessä.

Kyselyssä selvitetään erityisesti työelämän ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille tarjolla olevaa liikuntatoimintaa sekä nuorten työpajatoimintaan ja kuntouttavaan työtoimintaan sisältyviä liikuntapalveluja. Kyselyssä selvitetään myös nuorten työllistämistä. Kunnille ja järjestöille kohdennettuun kyselyyn toivotaan vastauksia etenkin liikunta-, vapaa-aika-, nuoriso- ja työllisyyspalvelujen sekä kansalaisopistojen toiminnasta vastaavilta sekä käytännön ohjaustyötä tekeviltä henkilöiltä. Kyselyyn voi vastata myös kootusti kaikkien näiden palvelujen osalta. 

 

Linkki kyselyynVastausaikaa on tässä kyselyssä 15.9.2017 saakka. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan illalliskortti kahdelle (1 hlö + avec) seuraavaan, tammikuussa 2018 järjestettävään Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalaan. 

 

NOVA-hankkeessa selvitetään parhaillaan omana kyselynään myös Pohjois-Pohjanmaalla toimivien urheiluseurojen ja liikuntapalveluja tarjoavien yhdistysten matalan kynnyksen toimintaa. Molempien kyselyjen tuloksista kootaan yhteenvetoraportti, joka julkaistaan syksyllä 2017.

 

Kiitos vastauksestasi!

 

 

Lisätietoja: projektipäällikkö Tanja Löytynoja, p. 050 356 5144