Uutisia

Vesote-hanke tarjoaa lähi- ja verkkokoulutusta elintapaohjuksen tueksi yksilö- ja ryhmäohjaukseen ammattilaisille ja 3. sektorin toimijoille.
Eikka-bussi vierailee jälleen Muisti- ja Liikuntakiertueella syksyn aikana.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea yhdeksälle terveysliikuntahankkeelle
NOVA-hankkeessa käynnistetty yhteistyö nuorille kohdennetun matalan kynnyksen liikuntatoiminnan kehittämiseksi on saamassa jatkoa. Kesäkuussa startanneessa, PoPLin ja ODL Liikuntaklinikan yhteisessä NOVA2 - Nuorille osallisuutta ja toimintakykyä kokemusliikunnalla -hankkeessa tiivistetään urheiluseurojen, yhdistysten ja kuntien välistä yhteistyötä matalan kynnyksen liikuntatoiminnassa, kehitetään toimijoiden osaamista kokemusliikunnan toimintamallin soveltamisessa ohjaustyöhön sekä aktivoidaan nuoria liikunnan pariin liikuntaetsivätoiminnan ja liikuntakummien avulla.
Pyörällä päästään -projekti järjesti pyöräilyyn liittyviä tapahtumia eri puolilla Oulua touko- ja kesäkuun aikana. Tapahtumat sisältivät mm. lajikokeilua, pyörähuoltoa sekä keskustelua Oulun pyöräilykulttuurista ja sen kehittämisestä. Tapahtumat keräsivät yhteensä noin 600 kävijää.
Pyörällä päästään -projektin viimeinen tapahtuma oli eilen 20.6 Byströmillä. Suunnistukseen osallistuneista kuusi sai täydet pisteet, ja heidän kesken arvottiin Qstockin tuotepaketti! Myös erilaiset mittaukset, kuten puristusvoimatesti olivat kävijöiden suosiossa. Auringonpaisteen ja Bystörmin oman bändin musiikin voimin viimeisestäkin tapahtumasta tuli onnistunut.
RSS ATOM