Uutisia

Hyväntekeväisyyttä ja mukavaa liikuntaa yhdistävä Piispanpyöräily järjestetään toukokuussa poikkeusolojen vuoksi uudella tavalla.
Syksyn työhyvinvointikampanjasta liikettä työyhteisöön! Toimintaan osallistuville huippuluokan puhujien webinaarisarja veloituksetta.
Koronapandemia on vaikeuttanut paikallisten liikunta- ja urheiluseurojen sekä liikunnan koulutuskeskusten toimintaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee koronatilanteessa näitä organisaatioita erityisavustuksilla.
Hankkeessa halutaan antaa ”eväitä” urheiluseuroille vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamiseen. PoPLi on yksi hankkeen yhteistyökumppaneista.
Kyläkisälli-hanke järjestää poikkeusolojen aikana luentosarjan liikkumisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille kyläläisille. Luennon aiheina ovat mm. kestävyys- ja voimaharjoittelu sekä liikkujan ravinto.
Jos ajatellaan hyvinvointia yrityksen toiminnan näkökulmasta, niin terve henkilökunta on tehokas henkilökunta. Me haluamme tarjota meidän tiimillemme mahdollisuudet pitää itsestään huolta ja olla näin mukana hyvinvoivassa työporukassa”, Planrayn toimitusjohtaja Toni Piirainen kertoo.
RSS ATOM