Uutisia

NOVA2-hankkeen Liikuttaako? -ideakilpailun avulla tuetaan nuorten harrastusmahdollisuuksia ja pyritään kehittämään uudenlaista liikunnallista tekemistä. Kilpailun kautta on mahdollista saada jopa 3000 euroa kokeiluprojektin toteuttamiseen.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:ssä on alkuvuoden aikana käynnistynyt ”Työtä hyvässä seurassa” ja ”Yhdistyksistä hyvinvointia” -hankkeet.
Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa palkittiin viime vuoden ansioituneita urheilijoita ja liikunnan taustavaikuttajia perjantaina 31. tammikuuta. Palkintoja jaettiin 14 eri kategoriassa.
Kehittämisavustuksen tarkoituksena on tukea liikunnallisen toimintakulttuurin muodostumista lukio- ja ammatilliseen koulutukseen. Avustusta voivat hakea lukio- ja ammatillisen koulutuksen järjestäjät.
PoPLin seurakehittäjänä toimiva Marko Keskitalo siirtyy helmikuun alusta työvapaalle ja hänen sijaisekseen tulee Juha Laukka.
Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalassa juhlistetaan maakunnan urheiluvuotta 2019 ja palkitaan liikunnan ja urheilun menestyjiä ja taustavaikuttajia.
RSS ATOM