Uutisia

Valon hallitus hyväksyi kokouksessaan 17. huhtikuuta ensimmäiset 15 jäsenjärjestöä. Valon hallitus esittää, että suomalaisen liikunnan ja urheilun muutosprosessia tulee jatkaa urheiluyhteisössä.
Rekka kiertää jo ympäri suomea. Tapahtumiin on jonotettu jopa ennen ovien aukaisua. Tunnelma on ollut tapahtumapaikkakunnilla vireä ja nyt voidaan jo todeta, että puhutaan merkittävästä toimintatavasta.
PoPLi:n liikuntatalossa Kaijonharjussa osoitteessa Sammonkatu 6 on vuokrattavana kalustettua toimistotilaa.
Yläkouluikäisille suunnattu Taisto-kuntoilukampanja huipentuu yläkoulujen välisiin Suomen mestaruus kilpailuihin Vantaan Energia Areenalla 24. toukokuuta.
Kolmannen lähteen taustalla olevaan kehittämisohjelmaan "Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana" haetaan mukaan uusia hankkeita! Haun teemana ovat monialaiset ja poikkisektoraaliset hyvinvointipalvelut, joten haettavassa projektissa tulee olla mukana vähintään kaksi eri toimialaa. Rahoitusta voi saada esimerkiksi yhden kunnan alueella tapahtuva hanke, jossa mukana ovat kunta sekä paikallisia kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen yhdistyksiä.
Rovaniemen aluekilpailuissa tunnelma oli katossa. Kastellin yläkoulu otti niukan voiton, ennen toiseksi tullutta Raumon koulua Torniosta. Kolmanneksi kiilasi Ylivieskan Jokirannan koulu.
RSS ATOM