Uutisia

PoPLin toimitalosta vapautuu pian 11,5 m2 toimistohuone. Toimitalo sijaitsee Kaijonharjun vehreissä maisemissa ja seinänaapureina on joukko eri lajien liikunta-ammattilaisia! Lisätietoja toimiston vuokrauksesta antaa aluejohtaja Esko Hassinen (p. 0400 364 642).
Liikunnan aluejärjestöjen sydämen asiana on suomalaisen liikuntakulttuurin kehittäminen.
PoPLin Kyläkisälli-hanke järjestää syksyllä koulutuksia kyläläisille. Koulutuksia on tulossa niin Senioritanssin osalta kuin myös lasten liikunnan parissa.
Tulorekisteri on ollut käytössä muutaman kuukauden ja muistin virkistykseksi kokosimme jälleen Verohallinnon sivuilta yhdistysten kannalta tärkeitä asioita yhteen.
Lähetään liikkeelle! -ideakilpailussa etsitään uudenlaisia ratkaisuja 15-29-vuotiaille nuorille kohdennetun matalan kynnyksen liikuntatoiminnan käynnistämiseksi. Ideakilpailu järjestetään samaan aikaan Oulussa, Muhoksella, Iissä, Pudasjärvellä ja Raahessa, ja kussakin kunnassa on käytettävissä 3000 euroa kokeiluprojektien toteuttamiseen.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n (PoPLi) järjestämien vaalikeskusteluiden pääteemoiksi nousivat urheiluseurojen toiminnan turvaaminen sekä lasten ja nuorten liikkumisen mahdollistaminen. Eri puolueiden edustajat olivat yksimielisiä liikunnan edistämisen tärkeydestä.
RSS ATOM