Uutisia

Raahen uusi Arina Areena on valmistunut. Harjoitushalliin päästiin harjoittelemaan ensimmäistä kertaa viime lauantaina 22. marraskuuta alkaen sen jälkeen, kun viranomaiset hyväksyivät ylipainehallin käyttövalmiiksi viime torstaina.
PoPLin Inbody-laitteilla ja asiantuntijan opastuksella tehtiin kehonkoostumusmittausta Oulun Seudun Setlementti ry:n Seniorilinjalaisille.
Urheilugaalassa palkitaan vuoden menestyjiä!
Suomalaista urheiluseuratoimintaa on esitelty tänä syksynä Yle Urheilun nettisivuilla ja Ylen Urheiluviikonlopun lähetyksissä. Parrasvaloihin ovat päässet myös arjen sankarit, jotka päivittäin pitävät Suomea liikkeessä arvokkaan työnsä kautta. Suomea ovat kiertäneet Yle Urheilun toimittaja Jussi Jäkälä ja Valon seuratoiminnan asiantuntija Sirpa Korkatti.
Koulut voivat hakea mukaan kevään 2015 #MunLiike-kampanjaan 28.11.2014 mennessä. Ohjelman tavoitteena on yläkoululaisten välituntien ja vapaa-ajan aktivointi nuorten suunnittelemalla tavalla.
Raahen uuteen harjoitushalliin päästään jakamaan harjoitusvuoroja, sillä pystytystalkoot saatiin päätökseen maanantaina 3. marraskuuta. Ylipainehallin pystytys oli suurin yksittäinen talkoourakka, ja 1100 pystytystunnin avulla seurat kasvattivat omarahoitusosuuttaan 27 650 eurolla.
RSS ATOM