Uutisia

Suomen NMKY:n Liitto ry on yhteistyössä paikallisyhdistystensä (Helsinki, Lahti, Tampere ja Oulu) kanssa aloittanut uuden terveyden edistämisen hankkeen. Menestyksen Avaimet -nimeä kantava hanke on nyt kehittämis-/testausvaiheessa ja ensimmäiset pilottiryhmät ovat onnistuneesti takana.
Oulun Hiihtoseura (OHS) on palkittu toisena vuonna peräkkäin maastohiihdon seuraluokittelun parhaana seurana Pohjola-maljalla. Palkitseminen tapahtui Suomen Hiihtoliiton liittovaltuuston kokouksessa ja ylimääräisessä Maastohiihto ry:n piirikokouksessa 24.5.2014 Kuopiossa.
Lasten ja nuorten urheiluharrastukset ovat viime vuosina kallistuneet huomattavasti. Erityisesti matkakulut ovat Opetus- ja kulttuuriministeriön tutkimuksen mukaan yksi merkittävistä kulueristä. Valon ja matkatoimisto ebookersin tuoreen yhteistyösopimuksen tarkoituksena on pienentää urheilijoiden ja joukkueiden matkakuluja merkittävästi.
Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry:n toimittaman Pohjoisesta Tuulee -verkkolehden vuoden 2014 toinen numero on julkaistu sivuillamme. Lehdessä juttua mm. paralympiavoittajaksi tähtäävästä Jussi Lotvosesta sekä PoPLin uuden lasten ja nuorten liikunnan päällikön Vive Ronkaisen esittely.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt viisi miljoonaa euroa seuratukena liikunta- ja urheiluseuroille. Pohjois-Pohjanmaalla avustusta sai kahdeksantoista seuraa. Suurimman tuen sai Haukiputaan Pallo (28 000 euroa). Yli 20 000 euron tuen saivat myös Oulun Judokerho (24 000 euroa), Oulun Uinti 1906 (22 000 euroa) ja Ruka Slalom (20 000).
Aurinkoisena kevätiltana 14. toukokuuta Sammonkadun liikuntatalolle saapui vajaat parikymmentä osanottajaa, joista 11 oli täysivaltaista jäsenyhteisöjen valitsemaa kokousedustajaa.
RSS ATOM