Uutisia

Ideakampanjan avulla etsitään uusia kolmannen sektorin toimintoja, kerhoja ja harrastusmahdollisuuksia, joiden avulla parannetaan lasten ja nuorten, ikääntyvien sekä maahanmuuttajien hyvinvointia.
PoPLin kevätkokous järjestetään maanantaina 25.4.2016.
Koulutuksessa luodaan katsaus soveltavan liikunnan toteuttamismahdollisuuksiin urheiluseuroissa sekä esitellään erilaisia tukipalveluja soveltavan liikunnan järjestämiseksi.
Starttaa matkalle ja varaa paikkasi hyvinvointirekkaan elokuulle Tulosta kohti -tilaisuudessa tiistaina 26.4.2016, jolloin saat kokonaisuudesta suurimman hyödyn. Tilaisuus on suunnattu yrittäjille sekä yritysten ja julkisyhteisöjen johtajille ja esimiehille.
Tule kuulemaan yhdistysverotuksen ajankohtaisista asioista seurojen/yhdistysten veropäivään huhtikuussa. Asiantuntijana seminaarissa on Lauri Savander.
Toukokuussa järjestetään Unelmien liikuntapäivä. Valo ry kutsuu kaikki urheiluseurat mukaan toteuttamaan 10.5. koko Suomen yhteistä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivää. Unelmien liikuntapäivä avaa ovia hauskempaan, liikunnallisempaan ja terveempään huomiseen.
RSS ATOM