Uutisia

Ismo Miettinen aloitti liikunta- ja hyvinvointisuunnittelijana Pudasjärvellä viime vuoden puolella. Ensi töikseen Ismo käynnisti liikuntaneuvonnan palveluketjun.
Ajankohtaista asiaa, tarinoita ja uutisia maakunnasta ja valtakunnallisesti. Pistä viesti kiertämään kunnassasi, urheiluseurassasi tai organisaatiossasi!
Jukka Makkonen toimii liikuntapalveluissa tulosyksikön johtajana. Johtajan tittelistä huolimatta Jukka on kansanmies ja tuttu näky ihmisten parissa monessa eri yhteyksissä.
Syksyn 2016 aikana Matka hyvään kuntoon -rekkakiertuetapahtumia järjestettiin yhteensä 40 eri puolilla Suomea. Rekkaan rakennetulla kuntotestiasemalla tarjottiin kaikille työikäisille maksutta arkivaatteissa tehtävät Kehon kuntoindeksi -testit.
Kiimingin yrittäjät haki ja sai tukea viime KKI-haussa. Tukea voi hakea vielä 31.3. saakka. Lue mitä Kiimingissä on aloitettu tekemään.
Pohjois-Pohjanmaan Liitto motivoi henkilöstöä hyvinvointiaseman mittauksilla. Työpaikalla tapahtuvat testaukset motivoivat henkilökohtaiseen seurantaan.
RSS ATOM