Uutisia

Toukokuussa järjestetään Unelmien liikuntapäivä. Valo ry kutsuu kaikki urheiluseurat mukaan toteuttamaan 10.5. koko Suomen yhteistä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivää. Unelmien liikuntapäivä avaa ovia hauskempaan, liikunnallisempaan ja terveempään huomiseen.
Kunnat ja yksityiset koulutuksen järjestäjät voivat hakea avustusta Liikkuva koulu -toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. Haettavissa on 7 miljoonaa euroa lukuvuodelle 2016–2017.
KKI-ohjelma myöntää taloudellista tukea liikunnan järjestämiseen. Hanketukea voivat hakea kaikki rekisteröityneet yhteisöt.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea kahdelle terveysliikuntahankkeelle Pohjois-Pohjanmaalle.
Onko yhdistykseenne tullut uusia toimijoita tai olisiko muuten vain hyvä kerrata yhdistystoiminnan perusasioita? Entä miten yhdistyksenne viestintä on hoidettu? Pohdituttavatko yhdistysten verotuskysymykset? Olisitko kiinnostunut tai tiedätkö innokkaita nuoria, jotka haluaisivat ohjata lasten liikuntakerhoja? Nyt on loistava mahdollisuus kouluttautua – ja vieläpä täysin maksutta!
Pohjois-Pohjanmaan Urheilugaalaa vietettiin lauantaina Oulun Radisson Blu -hotellissa, jossa juhlimassa oli 150 juhlavierasta. Urheilugaalassa palkittiin vuonna 2015 maakunnan urheilussa ja liikunnassa ansioituneita henkilöitä ja eri tahoja. Suunnistaja Sofia Haajanen SK Pohjantähdestä valittiin Pohjois-Pohjanmaan vuoden 2015 parhaaksi urheilijaksi.
RSS ATOM